Program: L-V: 9:00 - 20:00

S: 9:00 - 14:00

Stomatologie 3D CAD-CAM

ALEGE CEREC ALEGE CALITATE

Ce este sistemul CAD/CAM?

CEREC reprezinta cel mai inalt standard pentru practica stomatologica, bazat pe tehnica 3D CAD-CAM, cea mai avansata tehnica actuala in cabinetele stomatologice.

Stomatologia computerizata, inseamna lucrari de calitate intr-un timp record, pentru ca reduce numarul sedintelor de realizare a lucrarilor protetice, si inlocuiesc definitiv tehnica dentara clasica.

Coroanele dentare, care alta data erau realizate in 7 zile lucratoare cu cel putin 2-3 programari la stomatolog, pot fi finalizate acum gratiei noilor tehnologii in doar 40 de minute, necesitand o singura sedinta stomatologica.

Datorita tehnologie 3D CAD-CAM medicul stomatolog poate realiza lucrarile protetice integral ceramice, in cabinetul stomatologic.

Se pot realiza de asemenea fatete, coroane dentare, punti protetice de maxim 3 elemente, cape de zirconiu, inlayuri, si onlayuri.

In cazul unei obturati (plombe) foarte mari, care acopera aproape tot dintele, (obturatie care oricum va cadea si va face probleme), si nu doriti o coroana dentara, puteti sa alegeti un inlay sau onlay, din ceramica presata.

Prin tehnologia CAD-CAM 3D, se pot realiza aceste inlay-uri sau onlay-uri, adaptate perfect cavitatii dumneavoastra datorita amprentarii exacte cu ajutorul scanerului intraoral, apoi se cimenteaza pe dintele obturat, totul in doar 40 de minute.

Fatete dentare cu ajutorul sistemului 3D CAD/CAM

Nu va place aspectul zambetului dumneavoastra, fie aveti unul sau doi dinti mai inchisi la culoare, din cauza unui tratatment de indepartare a nervului, fie ati cazut si v-ati ciobit sau chiar rupt dintii din fata, si nu doriti sa puneti cororane dentare, nu este nici o problema.

Cabinetul stomatologic Mara Dent – Dr Mara Campeanu va poate ajuta. Fatetele sunt obtiunea cea mai buna. Nu se scoate nervul la dinte, se indeparteaza doar o mica parte din fata vestibulara a dintelui si se aplica fateta.

Stiati ca 60% din populatia globului este alergica la Nichel-Crom, iar Nichelul este considerat un metal cancerigen?

80% la suta din lucrarile protetice (de acrilat, semiportelan, materiale fotopolimerizabile, ceramica, etc) sunt realizate pe suport metalic Nichel-Crom.

De ce nu incercati o lucrare integral ceramic, fara suport metalic? Rezistenta este aceeasi, iar estetica superioara.

Toate acestea pot fi optiunile tale de tratament, rapid, estetic, ceramica si calitate.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Okay