Fatete

Va prezentam cele mai recente 3 studii de caz din cabinetul stomatologic Mara Dent.

Caz PG fatete

Pacientul PG in varsta de 37 ani s-a prezentat in cabinetul nostru pentru a schimba tot grupul fontal superior cu fatete.

Fatete before Fatete after

Fatete before Fatete after

Punte protetica

Caz MA protetica

Pacienta MA in varsta de 55 de ani s-a prezentat in cabinetul nostru cu multiple carii si obturatii (plombe) necorespunzatoare atat ca si adaptare cat si ca si culoare.

Protetica before Protetica after

Coroana dentara

Caz DD coroana dentara

Pacientul DD in varsta de 25 de ani s-a prezentat in cabinetul nostru cu un bont protetic fracturat, fara coronita pe care a avut-o in trecut. S-a refacut bontul protetic si apoi s-a aplicat o coronita de portelan (ceramica).

Coroana dentara before Coroana dentara after

Implantologie

Caz IM implantologie

Pacienta IM in varsta de 35 de ani s-a prezentat in cabinetul nostu cu o proteza superioara partiala avand doar incisivul central, incisivul lateral, caninul si premolarul 1 de pe partea dreapta superioara.

Proteza a fost inlocuita cu 9 implanturi si 10 coroane de portelan (ceramica). Iar pe incisivul central, incisivul lateral, caninul si premolarul 1 s-au aplicat coroane de portelan (ceramica.

Poze initiale:Dupa 6 luni se dezgolesc implanturile si se pun suruburile de vindecare:La final am aplicat corornite metalo-ceramice:Concluzia: (inainte si dupa)

Implantologie before Implantologie after